REDOVNI ČLAN

Ako prihvaćate programska načela te organizacijske odredbe iz STATUTA PU SP i zainteresirani ste za rad i pružanje doprinosa ostvarivanju ciljeva PU SP kao redovni član postupak je slijedeći:

Preuzmite PRISTUPNICA REDOVNI, popunite sve tražene podatke, potpišite i pošaljite na e-adresu: slavonski.planinari@gmail.com.

Ako nema zapreka, UO PU SP će donijeti odluku o prijemu i poslati vam obavijest te poziv za uplatu članarine.

Prema odluci Skupštine PU SP, cijene članarine su slijedeće:

  • 7 EUR (sedam eura) za seniore – plava članska markica,
  • 5 EUR (pet eura) za umirovljenike – crvena članska markica,
  • 5 EUR (pet eura) za djecu i mladež do završetka školovanja – zelena članska markica.

NOVI ČLANOVI: Pri prvom učlanjenju plaća se članska iskaznica u iznosu od 1 EUR (jedan euro)+ cijena članarine

Članarina za 2024. će se prikupljati isključivo uplatom na račun PU SP

IBAN: HR7523900011100184549

opis plaćanja ČL. 2024. – IME I PREZIME ČLANA

Nakon obavljene uplate OBAVEZNO pošaljite potvrdu o uplati na slavonski.planinari@gmail.com, kako bi vam rezervirali markicu.

Preuzimanje je dogovoru s tajnikom PU SP.

 

 

PRIDRUŽENI ČLAN

Ako prihvaćate programska načela te organizacijske odredbe iz STATUTA PU SP i zainteresirani ste za rad i pružanje doprinosa ostvarivanju ciljeva PU SP kao pridruženi član postupak je slijedeći:

Preuzmite PRISTUPNICA PRIDRUŽENI, popunite sve tražene podatke, potpišite i pošaljite na e-adresu: slavonski.planinari@gmail.com.

Ako nema zapreka, UO PU SP će donijeti odluku o prijemu i poslati vam obavijest o članskom broju.

Pridruženi članovi ne plaćaju članarinu i nemaju člansku iskaznicu. Popis članstva se vodi elektronički a sadrži članski broj i podatke iz prijavnice.

Pridruženi član ostvaruje svoja prava člana HPS članstvom u matičnoj planinarskoj udruzi s područja djelovanja PU SP (Slavonija, Baranja i zap. Srijem).

Primarni oblik djelovanja pridruženog člana je kroz radna tijela UO SP – stalne stručne komisije ili tematske radne grupe. Poželjno je izjasniti se u vezi toga u Pristupnici, ali nije uvjet za slobodan izbor i promjene prema afinitetima mogućnostima.