U sklopu obilježavanja Dana grada Našica, u nedjelju 11. lipnja, u organizaciji PD „Krndija“ Našice te uz potporu Grada Našica i Turističke zajednice grada Našica održan je 30. Antunovski piknik.
Unatoč najavi lošega vremena te nedjelje se okupilo 50ak planinara i ljubitelja prirode iz 5 prijateljskih društava. Planinari su na izbor imali tri staze.
Prva i ujedno najduža staza krenula je od Londžice do izletišta Paulinovac te preko Lončarskog visa natrag do Londžice. Ovu je stazu odlučilo prehodati veći dio planinara. Vodiči ove staze su bili Hrvoje Tržić i Elvis Markovčić.
Druga stazu smo prilagodili uvjetima i samom stanju staze jer je prethodnih dana bilo dosta kiše. Krenulo se od Londžice preko Gradca do Bedemgrada. Povratak je bio preko Ivinih vrela i natrag do planinarske kuće u Londžici. Vodiči ove staze su bili Josip Orehovac i Marina Lazar.
Treća, nešto kraća staza, nudila je ugodnu šetnju, smijeh i zabavu od Londžice do Crne klade i natrag u Londžicu. Vodiči na ovoj stazi su bile Dragica Kopecki i Marija Kranjčec.
Većinu vremena vrijeme nam je bilo naklonjeno. Tek po povratku prema planinarskoj kući počela je padati kiša koja nas je dopratila na mjesto odakle smo krenuli. Za sve sudionike izleta bila je organizirana hrana, piće i zabava koja je potrajala do kasno poslijepodne.
Članovi PD „Krndija“ se ovim putem zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pridonijeli organizaciji 30. Antunovskog piknika.
Do sljedeće godine vidimo se na nekim drugim stazama! Vedro!

Tekst i fotografije preuzeti sa stranica PD Krndija Našice