Obavještavamo vas da će se XXXI „Papučki jaglaci“, tradicionalana planinarska priredba, održati dana 17.ožujka 2013. Godine u Velikoj. Uz poziv članovima vašeg društva kao i svim ljubiteljima prirode za sudjelovanje na „Papučkim jaglacima“ dajemo na uvid kraći  sinopsis ove priredbe.

Okupljanje svih sudionika smo zakazali do 9 sati ispred planinarskog doma „LAPJAK“ u Velikoj. Napominjemo kako će istog dana biti otvoreno prizemlje Doma, te će kretanje na planinarske izlete, ručak i planinarska veselica biti organizirani na platou ispred Doma.

Pozdravne riječi organizatora su u 9 sati, a odlazak na planinarske izlete u pratnji vodiča zakazali smo u 09,15 sati. Evo i ponude za ovogodišnje izlete:

  1. Pl. dom – Lapjak – Tauberove stijene – velički grad – Dom.
  2. Pl. dom – Mališčak – dom.
  3. Pl. dom – Nevoljaš – Jankovac – Duboka – Dom.
  4. Pl. dom – Duboka – Jankovac – Duboka – Dom.
  5. Pl. dom – Češljakovački vis – Pl.kuća „Trišnjica“ – Duboka i
  6. Pl. dom – Duboka – Pl. kuća „Trišnjica“ – Dom.

Ručak za sve sudionike je od 12-14 sati. Prodaja bonova za ručak, po dolasku (kod Doma) ili po ranijoj narudžbi kod tajnika društva na mobilni tel. 092 254 56 54 (Drago Mikel).

Molimo sva društva da pri dolasku na Jaglace svakako prijave svoje društvo i broj sudionika.

Kao i prijašnjih godina, molimo sva planinarska društva koja na „Papučke jaglace“ dolaze auto- busima , da autobuse parkiraju kod ŽUPNE CRKVE. Osobne automobile treba parkirati isključivo na parkingu kod bazena. Napominjemo kako će do 11 sati kod parkirališta biti zapriječena cesta kako bi se promet mogao uredno regulirat, a vozila parkirat.

HRVATSKO PLANINARSKO DRUŠTVO
„SOKOLOVAC“   POŽEGA

Predsjednik:
Dr.sc. Antun Lovrić