Planinarsko društvo Dilj gora Slavonski Brod u suradnji s fotoklubom Kadar Slavonski Brod u povodu Međunarodnog dana planina koji se obilježava 10. prosinca organizira fotonatječaj „Sve ljepote Dilj Gore“.

Trajanje: mjesec dana (od 10. studenog 2017. do 10. prosinca 2017.).

Sudjelovanje: Na natječaju mogu sudjelovati svi ljubitelji planinarenja i fotografije, tj. sve osobe koje imaju navršenih 15 godina, bez obzira jesu li članovi planinarske udruge ili fotokluba.

Fotografije: Svrha najtečaja je promocija planinarstva i planinarskih staza i svih lokacija i ljepota Dilj Gore, stoga fotografije koje se šalju na natječaj moraju biti snimljene na području Dilj Gore. Motivi mogu biti različiti (planinari na planinarskim stazama, pejzaži, jezera na Dilj gori – Petnja, Sovsko jezero, Ljeskove vode, biljni i životinjski svijet… i sve što je oku lijepo)

Fotografije se šalju isključivo u digitalnom obliku i visokoj razlučivosti (barem 2500 piksela po većoj dimenziji stranice) na e-mail planinarskog drušva: pd.diljgora@gmail.com

vaki sudionik može poslati najviše 2 fotografije.

Uz fotografiju obavezno poslati:

  • Ime i prezime autora
  • Naziv fotografije
  • Približnu lokaciju gdje je fotografija snimljena

Najbolje fotograije izabire komisija koja se sastoji od članova planinarskog društva Dilj gora Slavonski Brod i Fotokluba Kadar SB.

Organizator natječaja zadržava pravo korištenja fotografija na izložbama i facebook stranici uz navođenje imena autora.

Nagrade:

  1. Nagrada: Planinarski udžbenik (Alan Čaplar) i sedmodnevni tečaj Osnove digitalne fotografije u organizaciji Fotokluba Kadar SB
  2. Nagrada: Karta Dilj Gore i članarina za 2018. godinu u planinarskom društvu Dilj Gora ili Fotoklub Kadar SB
  3. Nagrada: Članarina za 2018. godinu u planinarskom društvu Dilj gora Slavonski Brod.

Za sva dodatna pitanja možete poslati poruku u inbox na Facebook stranici Planinarskog društva Dilj gora Slavonski Brod.

S nestrpljenjem čekamo vidjeti Dilj kroz vaše kadrove